Stenläggning Helsingborg

Sandbergs Stensättning AB – stenläggning Helsingborg

Arbete inom
Mark & stenarbete

Välkommen till Sandbergs Stensättning AB! Vår kärnkompetens är stenläggning men våra tjänster sträcker sig även över en mängd andra områden, inklusive stenläggning i Helsingborg med omnejd, läs mer här om oss. Dessutom är vi en betrodd samarbetspartner för stora företag som NCC, Peab och Skanska och är involverade i allt från gatuarbeten till omfattande projekt. Företagets ledord är pålitlighet, kvalitet och mångsidighet, vilket dagligen får oss att uppnå goda resultat.

Kontakta oss om du önskar offert för ett arbete.

Stenläggning Helsingborg

Ett erfaret team

Sandberg Stensättning AB är din pålitliga partner när det kommer stensättning och andra arbeten inom mark och stenarbete. Vårt kompetenta team har imponerande erfarenhet på över 20 år. Därmed kan du som kund vara trygg med att vi utför arbetet på ett säkert sätt och kan leverera resultat som lever upp till dina förväntningar.

Nöjda kunder

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder känner sig nöjda med vårt arbete. Kundnöjdhet är hjärtat i allt vi gör. Varje projekt, oavsett omfattning, behandlas med samma noggrannhet och engagemang för att säkerställa att resultatet motsvarar och överträffar förväntningarna. Genom att lyssna på våra kunders önskemål och behov kan vi skapa skräddarsydda lösningar som speglar deras visioner.

VÅRA TJÄNSTER

Stenläggning Helsingborg

Vi specialiserar oss på stensättning och har därmed spetskompetens inom området. Med vår expertis skapar vi hållbara och estetiskt tilltalande ytor. Vår dedikation till detaljer och hög kvalitet i utförandet gör oss till pålitliga partners för stensättning.

Mark och anläggning

Vår omfattande och pålitliga mark- och anläggningstjänst täcker allt från grundläggande arbeten till komplexa projekt. Med gedigen erfarenhet och en passion för att skapa hållbara och funktionella lösningar kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Murarbeten

När det kommer till murarbeten skapar vi imponerande resultat med granit och natursten. Med skicklighet och noggrannhet är vi dedikerade till att skapa hållbara och vackra murar till våra kunder.

Tomter och utemiljö

Inom företaget finns goda kunskaper inom tomter och utemiljöer. Av oss kan du bland annat få hjälp med finplanering av gräsmatta och plattsättning på din uteplats med mera. Med oss får du en trivsam utemiljö.

Enskilt avlopp

Här får du specialiserad hjälp med enskilda avloppssystem. Vi ser till att systemen fungerar korrekt och uppfyller alla krav. Vårt dedikerade team arbetar för att säkerställa att din avloppslösning är effektiv, pålitlig och hållbar.

Dränering

Sandbergs Stensättning AB är dina experter på dränering och hanterar professionellt alla dina dräneringsbehov. Vår erfarenhet och skicklighet säkerställer effektiva lösningar för att förhindra fuktproblem och skydda din byggnad.

Grävarbeten

Vi är erfarna inom olika grävning och erbjuder kompletta tjänster inom olika typer av grävarbeten. Vare sig du önskar mycket eller lite hjälp finns vi här för dig. Företaget innehar grävmaskiner som underlättar vårt arbete.

Betongtrappa

Vår kompetens som stensättare sträcker sig till att skapa högkvalitativa betongtrappor. Oavsett om det är enkel eller komplex design, garanterar vi starka och hållbara resultat som passar dina behov och smak.

Sandbergs Stensättning AB

SMEDEBODA 3014 B, 282 92 Västra Torup
073-385 07 63
Stenläggning Helsingborg